ETUSIVU PALVELUT FYSIOTERAPIA

Fysioterapia

Fysioterapiaan ja fysikaalisiin hoitoihin sekä hierontaan ja LPG-terapiaan voit tilata ajan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Kokeneet ja innostuneet fysioterapeuttimme auttavat sinua tuki- ja liikutaelimistöön liittyvissä ongelmissa sekä neurologisissa ongelmissa.
Asiakaslähtöisessä hoidossa asiakasta kuunnellaan ja etsitään hänelle parhaat mahdolliset keinot kuntoutumiseen.
"Kohti kivutonta ja toimintakykyisempää arkea"

HUBER 360  
Viimeisintä huipputeknologiaa hermo-lihasjärjestelmän
mittauksen, kuntoutuksen ja harjoittelun saralla. 
Mitataan ja harjoitetaan tehokkaasti ja turvallisesti koko liikuntakoneistoa yhtenä ketjuna käsistä jalkoihin, päästä varpaisiin. 
Soveltuu kaiken ikäisille, kaiken kuntoisille, esim. tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa, neurologisissa sairauksissa tai vaikka seniorien tasapaino-ongelmissa. https://www.youtube.com/watch?v=3mGprpJBt2s

FOOTCARE
3D-fotoskannerin avulla kuvannetut ja kotimaassa valmistetut yksilölliset lääkinnälliset pohjalliset ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan jalkavaivoja. Lue Footcare-sivuilta lisää, mihin kaikkiin käyttötarkoituksiin palvelua voi hyödyntää. 
http://www.footcare.fi

Ultraääni-kuvannus
Ultraääni-scannerin avulla on valmiudet tutkia ja päätellä mm. kudoksia/kudosvaurioita niin palpoiden ("tunnustellen") kuin liikkeessä. Mahdollisen kudosvaurion nopea ja tarkka paikantaminen nopeuttaa myös hoitolinjauksen tekemistä ja sitä kautta paraneminen nopeutuu ja hoitojaksot lyhenee. 

Faskiakalvojen liukumista kuvataan ultraäänen avulla ja voidaan paikallistaa kireitä alueita ja kohdentaa hoito sinne, missä sitä tarvitaan.

Vatsan erkauman toteaminen ja harjoituttaminen on tarkempaa kuvantamisen kanssa. Erkauma voidaan mitata tarkasti ja samalla asiakkaalle näyttää milloin syvien lihasten aktivointi onnistuu. Myös lantiopohjan laiskat tai yliaktiiviset lihakset on todennettavissa ultraääni-kuvannuksella.

Samoin voidaan esim. LPG-hoidon vaikuttavuutta todentaa kuvantamalla, näin saadaan tarkkaan säädettyä hoitosyvyys jolloin hoidon tuloksellisuus on nopeampaa ja vältetään kivun kroonistumista.

Katso hinnasto täältä »

Fysiokipinä
Vähänkyröntie 12
66500 VÄHÄKYRÖ
Puh. 06-478 3222

fysiokipina(ät)fysiokipina.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
ma-pe yleensä 09:00 - 17:00

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-22 avainkortilla.

Sunnuntaisin naisten vuoro klo 05-11


 

©2018 Fysiokipinä - MMD Networks Oy