ETUSIVU PALVELUT FYSIOTERAPIA

Fysioterapia

Fysioterapiaan ja fysikaalisiin hoitoihin sekä hierontaan ja LPG-terapiaan voit tilata ajan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Kokeneet ja innostuneet fysioterapeuttimme auttavat sinua tuki- ja liikutaelimistöön liittyvissä ongelmissa sekä neurologisissa ongelmissa. Saatavana myös ilta-aikoja.

UUTUUS! HUBER 360 
Viimeisintä huipputeknologiaa mittauksen, kuntoutuksen ja harjoittelun saralla. 

Mitataan ja harjoitetaan tehokkaasti ja turvallisesti koko liikuntakoneistoa yhtenä ketjuna käsistä jalkoihin, päästä varpaisiin. 
Soveltuu kaiken ikäisille, kaiken kuntoisille, esim. tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa, neurologisissa sairauksissa tai vaikka seniorien tasapaino-ongelmissa. https://www.youtube.com/watch?v=3mGprpJBt2s

UUTUUS! FOOTCARE
3D-fotoskannerin avulla kuvannetut ja kotimaassa valmistetut yksilölliset lääkinnälliset pohjalliset ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan jalkavaivoja. Lue Footcare-sivuilta lisää, mihin kaikkiin käyttötarkoituksiin palvelua voi hyödyntää. 
http://www.footcare.fi

UUTUUS! Ultraääni-kuvannus
Ultraääni-scannerin avulla on valmiudet tutkia ja päätellä mm. kudoksia/kudosvaurioita niin palpoiden ("tunnustellen") kuin liikkeessä. Mahdollisen kudosvaurion nopea ja tarkka paikantaminen nopeuttaa myös hoitolinjauksen tekemistä ja sitä kautta paraneminen nopeutuu ja hoitojaksot lyhenee. Samoin voidaan esim. LPG-hoidon vaikuttavuutta todentaa kuvantamalla, näin saadaan tarkkaan säädettyä hoitosyvyys jolloin hoidon tuloksellisuus on nopeampaa ja vältetään kivun kroonistumista.

Katso hinnasto täältä »

Fysiokipinä
Vähänkyröntie 12
66500 VÄHÄKYRÖ
Puh. 06-478 3222

fysiokipina(ät)fysiokipina.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
ma-pe yleensä 09:00 - 17:00

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-22 avainkortilla.

Sunnuntaisin naisten vuoro klo 05-11


 

©2018 Fysiokipinä - Z-Media