ETUSIVU LPG-TERAPIA

 

 

 

 

 

 

integral2

LPG®-Hoidot

LPG® Systemsin Endermologie®-menetelmä perustuu mekanotransduktioon, jossa kudoksen mekaanisella stimulaatiolla saadaan solutasolla kemiallinen responssi. Menetelmä on konservatiivinen, ja se palauttaa kudoksen toiminnallisen kapasiteetin. Hoidolla on merkittävä aineenvaihdunnallinen, kudoksellinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus.

Laitteen toiminta perustuu alipaineeseen johon on yhdistetty itsenäisesti liikkuvat rullat(terapeutin kädet), jotka hoitavat kudosta horisontaalisesti ja vertikaalisesti. Rullamekanismiin voidaan yhdistää jatkuvaa tai jaksottaista imua 0,5-16Hz sekä säätelemällä imun ja sen tauon keston suhdetta. Hoidon vaikutus saadaan laajaksi syvälle(jopa 10cm syvyyteen) tai laajaksi ja pinnalliseksi. Laite on alunperin keheitetty sidekudoshierontaan ja postoperatiiviseen kuntoutukseen. Tutkimusten mukaan hoito parantaa verenkiertoa 400-500% ja imunestekiertoa 300%.(Wanderbiltin yliopisto). LPG®-menetelmistä on tehty tieteellisiä tutkimuksia jo lähes 130 ja hoitomuoto on levinnyt 110 maahan.

roll-in

roll-out

roll-up

 

 

 

 

LPG®-Health

Kudosvauriot • Turvotus • Stressi • Kipu • Arpikudos • Lihasjäykkyys • Hormonitoiminnan häiriöt • Ihon vanheneminen • Selluliitti

Pre- ja post-operatiivinen kuntoutus. Se on tehokkaampi kuin mikään muu manuaalinen hoitomuoto, eikä hoito rasita kudoksia. Ennen toimenpidettä hoito 4-5x, jotta aineenvaihdunta parenee operoitavalla alueella. Vähennetään mustelmien syntymistä (silmäluomien korjausleikkaukset, rasvaimu. Operaation jälkeen arven hoito aloitetaan tikkien poiston jälkeen arven ympäriltä. Vähentää tulehdusrektiota, ehkäisee ja hoitaa turvotusta, kipua ja fibroosin syntymistä. Hoidolla voidaan vaikuttaa suotuisasti myös vanhoihin arpikudoksiin. Erilaisia turvotustiloja joita LPG Health -hoidolla hoidetaan ovat esim. leikkausten jälkeiset turvotustilat, rintasyövän jälkeinen lymfaödeema, tulehduksen aiheuttama turvotus, istumatyön aiheuttama alaraajaturvotus ja rasvaimun jälkeinen turvotus. Myös kireiden lihasten elastisuuteen voidaan vaikuttaa, jolloin kireyden aiheuttama epämukavuus ja huono nivelliikkuvuus paranevat. LPG-terapia mahdollistaa nopean kuntoutumisen ja on miellyttävän tuntuista. LPG-terapialla saadaan hyvä hoitotulos nopeasti esimerkiksi lihaskrampeissa, revähdyksissä ja jännetulehduksissa. Revähdysvamma voi parantua oireettomaksi jopa viikossa LPG-terapian avulla.

Rintasyöpähoitojen aiheuttama arpikudos estää nesteiden normaalin kulun, ja mahdollisesti poistetut imusolmukkeet aiheuttavat ongelmia. Yläraaja turpoaa, kiristää ja särkee, ja tulehdusriski on korkea. LPG stimuloi lymfaattista järjestelmää, arpien elastisuus paranee ja seurauksena käden turvotus vähenee asteittain. Rintasyöpäpotilaita on hoidettu Suomessa LPG-hoidoin jo vuosia loistavin tuloksin. 

Hoidon aikana käytetään hoitopukua, jonka materiaali muistuttaa ohutta sukkahousumateriaalia. Hoitopuku on ensinnäkin intimiteettisuoja, mutta toisaalta se myös tehostaa hoitoa. Puvun tarkoitus on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Tällöin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Hoitopuku on henkilökohtainen. Vaikka pukuja on mahdollista vuokrata on suositeltavaa sarjahoidon yhteydessä hankkia oma puku hoidon miellyttävyyden ja intimiteetin kannalta. Puvun alla ei ole tarkoitus käyttää muita alusvaatteita, kuin alushousuja.

LPG® Sport:

Ennaltaehkäisee vamman syntymistä • Lämmittää lihakset ennen urheilusuoritusta • Parantaa suorituskykyä • Lievittää pitkittynyttä lihaskipua • Vähentää lihasjäykkyyttä 
LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihasten saadessa hoitokertojen myötä lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport -alipainehieronta on tehokkaampi kuin käsintehty hieronta, koska se mahdollistaa kudoksen nostamisen käsiteltäessä luusta poispäin, päin vastoin kuin manuaalisessa terapiassa, jossa kudosta väistämättä painetaan käsiteltäessä luuta vasten. Tekniikan ansiosta kudokseen ei aiheudu mikrovaurioita, ja harjoittelu jopa samana päivänä on mahdollista turvallisesti. Hoidon ansiosta suorituksen jälkeinen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30 %. Palautuneena urheilija voi harjoitella turvallisemmin ja välttyä vammoilta. Lihaskipuja ilmenee rasituksen jälkeen LPG-hoidon ansiosta vähemmän, koska maitohappojen poistuminen kudoksesta on 6 kertaa nopeampaa. LPG-tekniikka vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä. Se venyttää ja mobilisoi fasciaa/ jännettä /lihaksia kivuttomasti. 
  
Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma-alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään. Revähdysvamman on todettu parantuneen jopa 9 vuorokauden kuluessa LPG-hoitojen avulla. LPG hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle. Muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG-hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.
LPG® Sport:
  • hoitaa lihaskipuja
  • vähentää lihasten jäykkyyttä
  • lämmittää ja valmistaa lihaksia suoritukseen
  • palauttaa lihaksia suorituksen jälkeen
  • nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavoin vaurioituneen lihaksen/pehmytkudoksen estäen arpikudoksen syntyä
  • lihakset palautuvat nopeammin ja mahdollistavat tehokkaamman harjoittelun
     

LPG® Endermologie® vartalo- ja kasvohoidot:

Sitkeä rasvakudos • Selluliitti • Veltostunut iho • Ryhdittömät pakarat • Polvipussit • Tulehtunut selluliitti • Rypyt ja juonteet • Ihon vanheneminen • Samea iho
LPG-terapiaa käytetään maailmanlaajuisesti esteettisissä vartalohoidoissa. Sen avulla voidaan tehokkaasti ja riskittömästi muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittia, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. Paikallisen rasvakudoksen hoidossa rasvasolujen lipolyysiä on stimuloidaan, eivätkä muokatut rasvasolut enää palaa, sillä keho ei muodosta uusia rasvasoluja 7 ikävuoden jälkeen, kuin vain harvoissa, nk. elefanttitaudiksi kutsutuissa tiloissa. Jäljelle jäävien rasvasolujen kyky kasvattaa kokoaan säilyy ennallaan, mutta hyvien elämäntapojen noudattaminen hoitosarjan jälkeen auttaa pitämään saavutetut tulokset.

LPG-hoito on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto, jolla rasvakudosta voidaan hajottaa paikallisesti. Jokainen hoitokerta vaikuttaa solumuistiin parantaen rasvasolun aineenvaihduntaa. Toisin kuin moni muu rasvakudoksen hajottamiseen tähtäävä hoitomuoto, LPG-menetelmällä vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Vapautunut rasva-aines ei rasita maksaa tai kerry sisäelinten ympärille, mikä tekee LPG:stä luonnollisen, tehokkaan ja turvallisen hoitomuodon. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät vähitellen, ihon pinta tasoittuu sekä nesteet ja turvotus vähenevät hoidon myötä. 

 

Mitä LPG-hoito on ja mitä siinä tapahtuu?
LPG-hoito on solustimulaatio-hoito, jossa kehoon ei viedä mitään vierasta. Hoidon aikana kudoksia ei läpäistä ultraäänellä, laserilla, mekaanisella ärsytyksellä eikä synteettisillä aineilla. Kudokset ja solut saavat stimulaatiota alipaineen ja mekaanisesti pyörivien rullien yhteisvaikutuksena. Näin kehon luonnolliset prosessit, kuten rasvan hajoaminen ja ihon kimmoisuutta ylläpitävien kollageenin ja elastiinin muodostus, tehostuvat. Hoidetun alueen rasvasolut pienenevät ja vartalo kiinteytyy. Tämän voi havaita mm. ympärysmittojen pienenemisenä. Vaikka syöt terveellisesti ja liikut paljon aina se ei riitä. LPG-hoidot auttavat viimeistelemään ahkerointisi ja tulokset motivoivat Sinua jatkamaan terveitä elintapoja. LPG Lipomassage -hoitoja suositellaan otettavaksi 2–3 kertaa viikossa kahden kuukauden ajan. Jatkossa on hyvä käydä noin 1–2 kertaa kuukaudessa ylläpitohoidoissa.

Hoidon aikana käytetään hoitopukua, jonka materiaali muistuttaa ohutta sukkahousumateriaalia. Hoitopuku on ensinnäkin intimiteettisuoja, mutta toisaalta se myös tehostaa hoitoa. Puvun tarkoitus on vähentää kitkaa hoitopään ja ihon väliltä. Tällöin hoito on sujuvampaa, ihokarvat eivät tartu hoitopään rulliin kiinni ja yliherkkä kudos kestää paremmin hoitoa. Hoitopuku on henkilökohtainen. Vaikka pukuja on mahdollista vuokrata on suositeltavaa sarjahoidon yhteydessä hankkia oma puku hoidon miellyttävyyden ja intimiteetin kannalta. Puvun alla ei ole tarkoitus käyttää muita alusvaatteita, kuin alushousuja.

Raskauden ja imetyksen aikana LPG-hoitoja ei suositella. Hoitoa ei suositella myöskään, jos esimerkiksi käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, Sinulla on vaikea munuais- tai sydänsairaus tai kuumetta.
 
LPG-hoito on 100 % luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle. Se sopii myös miehille. LPG-hoidon avulla voidaan esimerkiksi korostaa lihasten erottuvuutta. LPG-terapialla on myös tutkitusti ikääntymistä hidastava vaikutus. LPG-hoidon avulla voidaan luonnollisesti ja nopeasti taistella ikääntymisen merkkejä vastaan. Se lisää kollageenin tuotantoa ihossa ja elvyttää sidekudosta sekä uudistaa ihoa tehokkaasti. 

LPG-hoitojen avulla turvotus kasvojen alueella vähenee, iho tasoittuu ja kiinteytyy. LPG-hoidon avulla voidaan muokata kaksoisleukaa, siloittaa ryppyjä, kiinteyttää veltostunutta ihoa ja kohottaa kasvojen ilmettä. 


LPG LIPOMASSAGE
Lipomassagen ROLL´in tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasolussa olevaa Beta- reseptoria. Tämä LPG hoitomenetelmä takaa nopeita tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun B-reseptoreita vaikutetaan rasva-aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa jo kuuden hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT. 

Lipomassagen avulla asiakas hoikistuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea sopusuhtainen vartalo, (miehellä lihakset tulevat paremmin näkyviin). Hoitoa suositellaan 2–3 kertaa viikossa, 10–15 kerran sarjana. Ylläpitohoidot on suositeltavaa ottaa kerran kuussa, tai 5:n kerran tehostesarjana 6 kk:n välein. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia jopa 30 %. 


LPG LIFTMASSAGE -KASVOHOIDOT
Liftmassage hoitaa ikääntymisen ja stressin aiheuttamia muutoksia ihossa. Ihon rakenteeseen ja ulkonäköön syvimmin vaikuttavat tekijät eli fibroplastit sijaitsevat pääosin ison alimmassa, eli kolmannessa kerroksessa. Ihon toisen ja kolmannen kerroksen välissä sijaitsee tiivis kalvo, joka voidaan läpäistä vain kahdella eri tavalla: invasiivisesti, eli rikkomalla kalvo neulalla tai veitsellä, tai mekanotransduktiolla, jota LPG tekniikkana edustaa. Kosmeettisia aineita on mahdotonta ulottaa vaikuttamaan kolmanteen kerrokseen niitä käsin iholle levittämällä. Koska 75 % ihon kuntoon vaikuttavista soluista eli fibroplasteista sijaitsee ihon alimmassa kerroksessa, on sen saavuttaminen ensiarvoisen tärkeätä silloin, kun halutaan näkyviä tuloksia ihoon.

Juonteita ja ryppyjä täytetään perinteisesti runsaasti hylauronihappoa ja muita kosteutta sitovia ainesosia hyödyntämällä, jolloin kosteuden sitoutuminen niihin saa aikaan ”ojan täyttymisen” rypyn tai juonteen pohjan täyttyessä vedellä. LPG-tekniikkaa hyödynnettäessä aktivoidaan ihon kollageenia tuottavat solut tehostamaan toimintaansa, jolloin ihon kiinteys ja napakkuus lisääntyvät, ja rypyt oikenevat ihoa kannattelevan tukiverkon tiivistyessä. Ilmiö on samanlainen, kuin jos pingottaisi rypyssä olevan liinan vetämällä kulmista. Jotta kiinteä ja napakka iho voisi hyvin ja näyttäisi hyvältä, se tarvitsee kosteutta. Sisältä päin tuotettu kosteustasapaino on tehokkaampi tapa vaikuttaa, kuin ulkoa päin tuotettu. Hylauroni on sokeriyhdiste, jota ihosolut tuottavat itse. Sen tarkoituksena on säilyttää ihon kosteustasapaino. Sitä tuottavat solut menettävät tehoaan ikääntyessä, jolloin LPG-tekniikalla voidaan tehostaa uudelleen niiden toimintaa. Kun kollageenin, elastiinin ja hylauronin tuotantoa saadaan vauhditettua hoitosarjan avulla, iho lähtee korjaamaan itse itseään luonnollisella tavalla. LPG-hoito on siis kuin tehokas muistutus iholle siitä, miten se toimi 20-vuotiaana.

LPG Liftmassage toimii kuin luonnollinen kasvojenkohotus. Liftmassage-hoitopäät on varustettu läpillä, jotka liikkuessaan ihon pinnalla aktivoivat ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä vahvistaen niitä. LPG Liftmassage vaikuttaa syvemmälle, kuin perinteiset kiinteyttävät kosteusrasvat tai käsintehtävät kasvohoidot palauttaen luonnollisesti ihon kimmoisuuden ja elastisuuden kasvojen ja kaulan alueella. Liftassage-hoidolla aktivoidaan ihon fibroblasteja, soluja, korjaten ihon rakennetta sisältä päin. Tuloksena on kiinteytynyt ja tasoittunut iho, kun ihon kimmoisuus palautuu, rypyt ja juonteet tasoittuvat, iho vahvistuu ja turvotus vähenee. LPG Liftmassagea on suositeltavaa ottaa sarjahoitona 2–3 kertaa viikossa kuukauden ajan, jolloin tulokset ovat pysyviä, mikäli asiakas sitoutuu ylläpitohoitoihin, ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.
 

body1

body2

 

 

Fysiokipinä
Vähänkyröntie 12
66500 VÄHÄKYRÖ
Puh. 06-478 3222

fysiokipina(ät)fysiokipina.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
Sopimuksen mukaan
yleensä ma-pe 09:00 - 17:00

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-23 avainkortilla.

Sunnuntaisin naisten vuoro klo 05-11


 

©2019 Fysiokipinä - MMD Networks Oy