SUORAVASTAANOTTO

Vaasan kaupunki ja Fysiokipinä ovat solmineet sopimuksen, koskien fysioterapeutin suoravastaanottoa.
TULES-ongelmissa voit saada terveyskeskuksesta hoitajan arvion perusteella lähetteen suoravastaanottoon, mikä toimii myös maksusitoumuksena ja voit käyttää sen lähipalveluna Fysiokipinässä. Toiminta tarkoittaa 1-3 kerran akuuttivastaanottoa, missä omavastuu sama 11,40€/kerta, kuin terveyskeskuksessa. Tavoitteena nopea hoitoon ohjautuminen ja palaaminen esim. työkuntoiseksi.
Mikäli pidemmälle hoitojaksolle on tarvetta, myös normaali lähete voidaan hankkia ilman lääkärillä käyntiä, fysioterapeutin palautteen perusteella. Tämä on omakustanteinen ja KELA-korvaukseen oikeuttava.

Sopimus on valtakunnan ensimmäinen julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyö suoravastaanoton saralla. Toimintaa on kokeiltu julkisella puolella jo vuosia ja todettu toimivaksi sekä järkeväksi tehtävänjaoksi. Näin säästetään lääkärin aikoja lääkärille kuuluviin tehtäviin. Suoravastaanotto on myös kustannustehokasta ja kokeilualueilla onkin saatu huomattavia säästöjä.

Asiakas voi toki tulla meille myös suoraan, omakustanteisesti, mikäli ei halua käydä terveyskeskuksessa. Palvelu on sama, mutta silloin kustannus on aina senhetkisen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


« Takaisin

Fysiokipinä
Vähänkyröntie 12
66500 VÄHÄKYRÖ
Puh. 06-478 3222

fysiokipina(ät)fysiokipina.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
Sopimuksen mukaan
yleensä ma-pe 09:00 - 17:00

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-23 avainkortilla.

Sunnuntaisin naisten vuoro klo 05-11


 

©2020 Fysiokipinä - MMD Networks Oy